Copertinele asigură protecţie împotriva intemperiilor şi a acţiunii razelor solare permiţându-vă, în acelaşi timp, să utilizaţi ferestrele, balcoanele, construcţiile deschise, anexele clădirilor, pentru scopul în care au fost proiectate indiferent de capriciile vremii.

Copertinele accesorizează într-un mod elegant vitrinele spaţiilor comerciale, focusând atenţia potenţialilor clienţi asupra produselor expuse, punându-le în valoare.

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Copertine

  Materialul textil din care sunt confecţionate are factor de protecţie UV şi protejează de ploaie datorită tratării materialului cu Teflon.

  În funcţie de modul de confecţionare, cele mai practice sisteme de copertine retractabile sunt:

  - Copertină retractabilă cu braţe

  - Copertină retractabilă pentru balcon

  - Copertină retractabilă batantă

  - Marchiză retractabilă

   

  Copertina retractabila cu brate

   

   

  Sistemul este retractabil cu prindere pe rectangular, fiind format din braţe realizate din profile de aluminiu vopsite în câmp electrostatic, cu arcuri care asigură o funcţionare lină şi silenţioasă. Legătura între cele două componente ale fiecărui braț este realizată printr-un cablu din oțel galvanizat, învelit în plastic.

  Copertina retractabilă cu braţe poate fi utilizată pentru acoperire de terase, case, curţi interioare, spaţii comerciale, restaurante, balcoane, vitrine.

  Sistemul de acţionare este manual sau electric.

   

  Copertina retractabilă pentru balcon

   

   

  Sistemul retractabil al copertinelor pentru balcon poate fi cu role şi bare de ghidaj sau poate fi un sistem cu şine de rabatare din aluminiu cu arc interior şi lanţ.

  Sistemul este proiectat pentru balcoanele blocurilor cu înalţimi mari, acolo unde vântul este puternic oferind atât protecţie solară şi cât protecţie împotriva ploii.

  Sistemul de acţionare este manual.

   

  Copertina retractabila batantă

   

   

  Sistemul este retractabil cu braţe batante, cu arcuri în interior şi se montează la jumătatea înălţimii ferestrei permiţând deschidere atat înclinată cât şi verticală.

  Sistemul este proiectat pentru o bună protecţie solară (poate sta atât într-un unghi de 45 de grade cât şi aproape perpendicular pe ferestre).

  Sistemul de acţionare este manual sau electric.

   

  Marchiza retractabilă

   

   

  Sistemul retractabil cu profile de aluminiu în care se prinde materialul textil.

  Sistemul este proiectat să ofere protecţie solară lăsând lumina indirectă să patrundă în interior

  Sistemul de acţionare este manual sau electric.