Jaluzelele verticale decorează într-un mod elegant interiorul construcţiilor cu destinaţie comercială sau de locuit oferind totodată atât protecţia încăperilor faţă de acţiunea razelor soarelui cât şi posibilitatea reglării intensităţii de lumină ce pătrunde în interior. Dintre avantajele utilizării jaluzelelor verticale se remarcă:

 • Gamă variată de materiale şi culori
 • Întreţinere minimă
 • Acţionare facilă

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Jaluzele verticale

  Gamă variată de materiale şi culori

   

   

  Sistemul este realizat din lamele textile care în partea de jos au prinsă o greutate pentru a le menţine în poziţie verticală şi întinsă iar în partea superioară glisează într-o garnisă de aluminiu montată fie pe glaful geamului, fie pe tavan sau perete cu ajutorul unor console.

   

   

  Lamelele textile sunt realizate într-o gamă variată de modele şi culori. Materialul este rezistent la foc, la variaţii de temperatură şi este tratat antistatic.

   

  Întreţinere minimă

  Jaluzelele verticale necesită aspirarea prafului sau curaţare cu o lavetă umedă. Materialul din care sunt confecţionate este lavabil, putând fi curăţat cu o soluţie slabă de săpun sau detergent cu pH neutru. Demontarea lor de pe garnisă este foarte uşoară. Este important să fie uscate în pozitie întinsă, altfel vor rămane cutate (dupa scurgerea apei pot fi montate înapoi pe garnisă).

   

  Acţionare facilă

  Sistemul de jaluzele verticale poate fi acţionat manual (cu lanţ sau cu bile) sau electric. La acţionare, lamelele glisează pe garnisă şi se strâng în partea opusă acţionării, pe centrul şinei sau în laterale (sub formă de cortină).