Roletele completează într-un mod elegant ambientul casei reprezentând cea mai practică soluţie de umbrire pentru ferestre.

Roletele sunt confecţionate din material textil confectionat într-o mare diversitate de modele, culori şi nuante şi oferă protecţie la acţiunea razelor solare păstrând în acelaşi timp posibilitatea reglării intensităţii de lumină ce pătrunde în interiorul încăperilor. Astfel, puteţi opta pentru:

 • Rolete textile simple
 • Rolete textile cu casetă şi ghidaje
 • Rolete zebră (night&day)
 • Rolete textile cu arc

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Rolete

  Rolete textile simple

   

   

  Sistemul este realizat din material textil care se înfăşoară pe un tambur din aluminiu prins cu console direct pe tâmplaria fereastrei, pe perete sau tavan.

  Se poate acţiona manual cu ajutorul unui lanţ cu bile.

   

  Rolete textile cu caseta si ghidaje laterale

   

   

  Sistemul este realizat din material textil care se înfăşoară prin intermediul ghidajelor laterale pe un tambur încasetat, vopsit în câmp electrostatic. Permite blocarea pătrunderii luminii din lateral, putând bloca pătrunderea luminii aproape în totalitate.

  Se poate acţiona manual cu ajutorul unui şnur sau automat.

  Caseta si ghidajele pot fi alese dupa culoarea tâmplariei.

   

  Rolete zebra (night&day)

   

   

  Sistemul este realizat din material textil format din fâşii alternative de benzi transparente şi opace care se înfăşoară pe un tambur. Sistemul poate fi cu sau fără casetă şi ghidaje laterale şi permite reglarea din interior a nivelului de lumină naturală, în functie de preferinţe, putând bloca patrunderea luminii aproape în totalitate.

  Se poate acţiona manual cu ajutorul unui şnur sau automat.

   

  Rolete textile cu arc

   

   

  Sistemul este realizat din material textil care se înfăşoară pe un tambur din aluminiu fixat cu console direct pe tâmplaria fereastrei sau pe perete sau pe tavan.

  Se poate acţiona manual cu arc şi mecanism pentru ridicare cu viteza constantă, ceea ce permite blocarea uşoară la înalţimea dorită.