Uşile de garaj conferă un plus de confort încăperilor special amenajate pentru adăpostirea autovehiculelor. În funcţie de mărimea suprafeţei pe care urmează să o acopere precum şi de modalitatea de deschidere, cele mai practice uşi de garaj sunt tip rulou şi cele secţionale.

Dintre avantajele oferite se remarcă:

 • Acces facil
 • Siguranţă în utilizare
 • Protecţie antiefracţie
 • Aspect estetic

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Usi garaj

  Uşi de garaj tip rulou

   

   

  Uşile de garaj tip rulou se recomandă pentru închiderea garajelor unde, datorită spaţiului mic de montaj, instalarea unei uşi secţionale nu poate fi realizată.

  La confecţionarea uşilor de garaj tip rulou sunt utilizate lamele de aluminiu de 55 sau 77 mm umplute cu spumă poliuretanică.

  Aluminiul conferă durabilitate de-a lungul timpului, păstrându-şi forma sub acţiunea intemperiilor şi a variaţiilor de temperatură. Uşile de garaj astfel confecţionate formează o barieră de protecţie între elementele din interiorul încăperii şi acţiunea razelor solare sau a intemperiilor, fapt ce contribuie la menţinerea unei temperaturi constante în interior, indiferent de vremea de afară.

  Durata medie de viaţă este de 15-20 ani.

   

  - Acces facil

  Uşile de garaj tip rulou pot fi acţionate manual sau automatizate cu acţionare din buton sau telecomandă.

  - Siguranţă în utilizare

  Uşile de garaj tip rulou sunt prevăzute cu sistem de siguranţă antiobstacol.

  - Protecţie antiefracţie

  Uşile de garaj tip rulou pot fi accesorizate cu sistem de protecţie antiefracţie.

  - Aspect estetic

  Uşile de garaj tip rulou pot veni în completarea elementelor de design ale casei dumneavoastră putând fi vopsite în camp electrostatic cu vopsea tratată special în culori ca alb, maro sau culori speciale precum şi imitaţie lemn: Wenge, Nuc, Stejar auriu, Mahon, Gri antracit, Argintiu. La cerere se poate obţine orice nunanţă şi culoare.

   

  Uşi de garaj secţionale

   

   

  Uşile de garaj secţionale sunt construite din panouri sandwich din tablă galvanizată umplute cu spumă poliuretanică oferind izolare termică şi fonică.

  Pot fi dotate cu uşa pietonală.

   

  - Acces facil

  Uşile de garaj secţionale se deschid prin culisare de-a lungul tavanului putând fi acţionate manual cu ajutorul arcurilor de torsiune, sau automat din telecomandă.

  - Siguranţă în utilizare

  Panourile din care sunt confecţionate uşile de garaj sunt asigurate împotriva prăbuşirii.

  De asemenea, şinele de culisare sunt dotate cu sisteme antideraiere iar sistemul de culisare al panourilor oferă protecţie pentru mâini şi degete.

  - Protecţie antiefracţie

  Uşile de garaj secţionale pot fi accesorizate cu sistem de protecţie antiefracţie.

  - Aspect estetic

  Panourile din care sunt confecţionate uşile de garaj tip rulou pot fi vopsite într-o gama variată de culori. Pot avea aspect de lemn, rugos (coajă de portocală), neted sau casetat.

  De asemenea, în funcţie de ambutisare panourile pot avea linii orizontale sau dreptunghiuri dispuse la distanţă egală.

  La cerere pot fi accesorizate cu ferestre în diverse forme şi motive.