Jaluzele

Sună acum
0771 670 690
Showroom
Calea Vitan 108
București

Jaluzelele verticale decorează într-un mod elegant interiorul construcţiilor cu destinaţie comercială sau de locuit oferind totodată atât protecţia încăperilor faţă de acţiunea razelor soarelui cât şi posibilitatea reglării intensităţii de lumină ce pătrunde în interior. Dintre avantajele utilizării jaluzelelor verticale se remarcă:

Plase & glafuri

Plasele de insecte

Plasele de insecte sunt produse auxiliare care accesorizează ferestrele şi usile casei având rol de prevenirea pătrunderii în interior a insectelor nedorite. Sita din care este realizată plasa este confecţionată din fibră de sticlă ignifugă care nu afectează vizibilitatea şi care filtrează aerul de impurităţi.

Glafurile

Glafurile accesorizează ferestrele având dublu rol: atât estetic cât şi de protecţie a zidăriei de infiltraţii.

Copertine

Copertinele asigură protecţie împotriva intemperiilor şi a acţiunii razelor solare permiţându-vă, în acelaşi timp, să utilizaţi ferestrele, balcoanele, construcţiile deschise, anexele clădirilor, pentru scopul în care au fost proiectate indiferent de capriciile vremii.

Copertinele accesorizează într-un mod elegant vitrinele spaţiilor comerciale, focusând atenţia potenţialilor clienţi asupra produselor expuse, punându-le în valoare.

Galerie

Vezi mai multe
- Sună acum!
×