Jaluzele

Sună acum
0771 670 690
Showroom
Mihai Bravu 564
București
Tomis Plus
Constanta

Jaluzelele verticale decorează într-un mod elegant interiorul construcțiilor cu destinație comercială sau de locuit, oferind totodată atât protecția încăperilor împotriva acțiunii razelor soarelui, cât și posibilitatea reglării intensității luminii ce pătrunde în interior. Dintre avantajele utilizării jaluzelelor verticale se remarcă:

Plase & glafuri

Plasele de insecte

Plasele de insecte sunt produse auxiliare care accesorizează ferestrele și ușile casei, având rolul de a preveni pătrunderea insectelor nedorite în interiorul spațiului. Plasa este confecționată dintr-o sită din fibră de sticlă ignifugă care nu afectează vizibilitatea și care filtrează aerul de impurități.

Glafurile

Glafurile accesorizează ferestrele, având un rol dublu, atât estetic, cât și de protecție a zidăriei împotriva infiltrațiilor.

Copertine

Copertinele asigură protecție împotriva intemperiilor și a acțiunii razelor solare, permițându-ți să utilizezi ferestrele, balcoanele, construcțiile deschise sau anexele clădirilor în scopul în care au fost proiectate indiferent de capriciile vremii.

Copertinele accesorizează într-un mod elegant vitrinele spațiilor comerciale, atrăgând atenția potențialilor clienți asupra produselor expuse și punându-le în valoare.

Galerie

Vezi mai multe

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultant    - Sună acum!
    ×