Calculator pret

Rulouri exterioare
Rulourile exterioare asigură un confort adiţional în încăperi şi birouri fiind cel mai practic sistem care oferă simultan:

 • Izolare termică
 • Izolare fonică
 • Protecţie antiefracţie
 • Aspect estetic
 • Intimitate

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Rulouri

  Izolare termică

  Rulourile exterioare asigură păstrarea unei temperaturi constante în interior, indiferent de anotimp, fiind confecționate din lamele de aluminiu umplute cu spumă poliuretanică. Aluminiul conferă durabilitate de-a lungul timpului, păstrându-și forma sub acțiunea intemperiilor și a variațiilor de temperatură.

  În funcţie de lungimea acestora, lamelele pot avea dimensiunea de 39, 55 sau 77 mm.

   

   

  De regulă, rulourile cu lamelele de 39 mm sunt utilizate pentru protecția ferestrelor, ușilor balcoanelor, foișoarelor, iar cele cu lamelele de 55 sau 77 mm sunt utilizate pentru confecționarea ușilor de garaj.

   Durata medie de viață este de 20-25 ani.

  Complementar, rulourile exterioare asigură protecția tâmplariei, a mobilierului și elementelor decorative din jurul ferestrelor.

   

   
  Izolare fonică

  Rulourile exterioare asigură păstrarea unui mediu ambiental plăcut în interiorul încăperilor, creând o barieră de protecție la acțiunea mediilor zgomotoase din exterior. 

   

   

  Protecție antiefracție

  Rulourile exterioare pot fi accesorizate astfel încât să constiuie o opțiune elegantă de securizare net superioară sistemului clasic tip grilaj metalic. Astfel, la solicitarea dumneavoastră, opțional se poate monta și un sistem de închidere cu cheie sau bolțuri automate.

   

   

  Accesorizarea și personalizarea rulourilor:

  Aspect exterior (culoare)

  Pot fi albe, maro sau culori speciale precum și imitație lemn: Wenge, Nuc, Stejar auriu, Mahon, Gri antracit, Argintiu, dar la cerere, se poate obţine orice nuanţă şi culoare.  Vopsirea acestora se realizează  în câmp electrostatic cu vopsea tratată special, pentru a nu se decolora la soare.

   

   

  Modalitate de acționare

  Rulourile exterioare pot fi acționate manual sau electric, cu întrerupator sau telecomandă. În funcție de tipurile de acţionări se pot alege și sistemele antiefracție corespunzătoare.

   

   

  Protecție împotriva insectelor

  Rulourile pot fi prevazute din procesul de fabricatie cu plasa împotriva insectelor încorporată în cutia ruloului. La aceasta se poata monta şi o frână siliconică care face ca plasa să se ridice lent, contribuind astfel la dublarea duratei de funcționare. În cazul rulourilor pentru uşi este recomandată montarea plasei împotriva insectelor tip plisse.

   

   

  Modalitate de protecție antiefracție

  Rulourile exterioare pot fi accesorizate antiefracție fie prin montarea unui sistem de închidere cu cheie sau zăvor automat pentru cele manuale, fie a unui sistem cu cleme ce blochează motorul pentru cele electrice.

   

   

   

  Modalitate de montare

  Rulourile exterioare pot fi montate odată cu tâmplaria PVC (rulouri exterioare suprapuse) sau pe tâmplaria deja existentă (rulouri exterioare aplicate). Montarea se face de către o echipă de profesioniști cu experienta în montaje complexe şi de înaltă calitate.