Poziţionate la nivelul parterului, la etaj sau pe acoperiş, foişoarele, terasele, şi balcoanele servesc ca loc de odihnă sau de agrement. Pentru a vă putea bucura de beneficiile acestora, indiferent de vremea de afară, vă oferim sisteme elegante de închidere ce permit păstrarea destinaţiei iniţiale a construcţiilor deschise.

În funcţie de modul de confecţionare, cele mai practice sisteme de închidere a teraselor, foişoarelor şi balcoanelor sunt:

 • Sisteme de închidere cu folii de cristal transparent rezistente la intemperii
 • Sistem de închidere cu sticlă glisantă

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Inchideri terase

  Sisteme de închidere cu folii de cristal transparent rezistente la intemperii

  În funcţie de modalitatea de închidere, acestea pot fi:

   

  Cu capse şi bride

   

   

  Sistemul este realizat din folii de cristal transparent cu întăritură pe margine şi este fixat cu ajutorul bridelor pe tâmplarie. Manevrabilitatea se realizează prin rotirea capselor în interiorul bridelor.

  Poate fi demontat cu uşurinţă sau poate fi strâns manual în partea de sus.

  În partea de jos sistemul este dotat cu un sorţ din polytextil, care are rolul de a îndeparta scurgerea apei de la baza foişorului.

   

  Cu rulare pe tambur

   

   

  Sistemul este realizat din folii de cristal transparent care se strâng prin rulare pe un tambur neîncasetat şi este prins cu două cârlige în partea inferioară. Se acţionează manual, cu ajutorul unei manivele, similar cu sistemul copertinelor, dar cu rulare pe verticală.

   

  Cu rulare în casetă şi sistem ghidaje

   

   

  Sistemul este realizat din folii de cristal transparent cu grosime mare rezistente la vânt de mare intensitate, ploi şi ninsori.

  Foliile se strâng prin rulare pe un tambur încasetat, vopsit în câmp electrostatic, prin intermediul ghidajelor laterale dotate cu perii de etanşare atât pe interior cât şi pe exterior. Se pot acţiona manual cu manivelă sau electric cu motor prin acţionare cu telecomandă sau buton.

  Culoarea standard este maro dar la cerere ele se pot vopsi în camp electrostatic în culoarea dorită.

   

  Sisteme de închidere cu sticlă glisantă

   

  Sistemul oferă izolare fonică şi închidere etanşă fiind realizat din geamuri glisante realizate din sticlă securizată de 10mm montate pe profile de ghidare din aluminiu. Suprafeţele de glisare sunt nelimitate, chiar şi pe colţuri, sistemul oferind posibilitatea închiderii  fără stâlpi intermediari a suprafeţelor pe timp de iarnă şi eliberarea acestora  pe timp de vară.