Ferestrele realizate prin îmbinarea tâmplăriei termoizolante PVC Rehau cu feroneria de la Gretsch-Unitas (G-U) şi geam termopan menţin confortul din interiorul încăperilor indiferent de vremea de afară asigurând totodată:

 • Economisirea costurilor printr-o izolație termică eficientă
 • Izolare fonică
 • Protectie antiefracție
 • Design modern

SUNA ACUM!

0771.670.690

Showroom Mall Vitan

 • Tamplarie PVC

  Economisirea costurilor printr-o izolație termică eficientă

   

   

  Profilele tamplariei termoizolante PVC Rehau asigura un coeficient de izolare termică foarte bun, ele putându-se realiza cu 3, 5, 6 sau 7 camere, menţinând căldura în interiorul încăperilor.

  Geamul termopan este obţinut prin sigilarea a două foi de sticlă între care se introduce aer (pentru ferestre şi usi din interior) sau argon (pentru ferestre şi usi din exterior). Cele doua foi de sticla sunt separate de o baghetă din aluminiu de diferite grosimi, ce are mici perforaţii către interior.

  Alegerea optimă din punct de vedere al preţului investitiei raportat la economia ulterioară de energie este reprezentată de următoarele tipuri de geam termopan:

  - Geamul termopan Clar + Low-e cu gaz argon, cu o grosime de 24 mm a pachetului este recomandat atunci cand se urmareste o pierdere cat mai mica a caldurii dinspre interior catre exterior.

  - Geamul termopan cu control solar, cu o grosime de 24 mm a pachetului este recomandat atunci când se doreşte eliminarea efectului de seră din locuinţe. Astfel se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii.

  - Geamul termopan Clar + Clar, grosime totala de 24 mm  este recomandat atunci cand nu se urmareste o izolare sau o protectie termica superioara (la interior sau la locuinte fara cerinte mari din punct de vedere al pierderilor energetice importante).

   
  Geamul tripan se obţine prin acelaşi procedeu ca şi geamul termopan numai că se folosesc trei foi de sticlă despărţite de două baghete de aluminiu.

   

   

  Izolare fonică

   

   

  Ferestrele realizate cu tâmplărie termoizolantă PVC Rehau si geam termopan pot fi adaptate individual conform cerinţelor dumneavoastră specifice asigurând izolare fonică conform claselor de protecţie în vigoare.

   

  Protectie antiefracție

   

   

  Ferestrele şi uşile balcoanelor pot fi accesorizate împotriva pătrunderii prin efracţie cu ajutorul diferitelor sisteme de blocare şi a măasurilor de siguranţă specifice.

   

  Design modern

   

   

  Profilele tâmplăriei termoizolante PVC Rehau pot fi realizate în culori diversificate, personalizate, conform decorului pe care vi-l doriţi (Mooreiche, Nuc, Stejar auriu, Mahon, Stejar inchis).

  Montarea produselor achiziţionate se face de către o echipă de profesionişti cu experienţă de peste zece ani în domeniu, realizând nenumarăte montaje complexe şi de inaltă calitate.